Vegatest

Hvorfor blive Vegatestet?

– Hjælp kroppen til at hjælpe sig selv
– Få bedre balance i kroppen
– Få bedre immunforsvar
– For dig der vil tage ansvar for din krop

Vegatest er en test, hvor man tester kroppen for ubalancer som giftstoffer mm. Kroppen ses som en helhed. Hele kroppen består af en hel masse celler, som arbejder for os. Nogle gange kan der gå kage i systemet f.eks. kan vi ved at spise for dårlig kost, syre holdig kost blive for sure inde i kroppen, så bliver kroppens syre-base balance påvirket. Vi får også for lidt motion og for lidt frisk luft. Vi opholder os også meget indendøre med elektricitet mv. Vi bliver stressede samt bliver følelses påvirket og det påvirker kroppens celler/balance. Det kan betyde at giftstoffer mm. kan trænge ind i kroppen og forskellige skavanker dukker op. Testen hjælper med at finde den rigtige naturmedicin og andre vitaminer og mineraler, der kan være med til at rette energien og balancen op i kroppen igen.

Mange mennesker går rundt og har ubalance i mave- tarmsystemet, de kommer ikke på toilettet hver dag, så kommer milten i ubalance. Miltens energi skal hjælpe med at sende fødeenergi til lungerne, så er milten i ubalance bliver lungerne også påvirket, energien bliver for svag og da lungeenergien bl.a. er vores immunforsvars energi, kan man få dårligt immunforsvar, man bliver kort sagt forkølet bare en person siger ”atjue ”, når immunforsvaret er ude af balance, kan man blive træt mm. Hvis man lader tingene stå til, kommer der let en kæde reaktion på andre sygdomme. Så det er et spørgsmål, gider man bruge tid på at gå rundt og have det dårligt?

Igennem hele vores liv, bliver vi påvirket af alle mulige ting f.eks vores mad, elektromagnetisme (trådløs telefon, mobiler, tv mm. men det kan vi jo ikke undvære), vores tanker, stress, kemikalier mv. De fleste ting kan vi ikke gøre så meget ved, men vi kan holde vores krop så godt vi kan og give kroppen de bedste betingelser.

En anden årsag til kroppen kan blive svækket, kan være stik, medicin, bedøvelser osv. F.eks. hvis man bliver bedøvet hos tandlægen, kan bedøvelsen gå ind i kroppen og skabe kaos, måske går det ned i maven og man får diarre, når man har diarre optager kroppen ikke de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som den skal og kroppen bliver svækket.

Følelser spiller også en stor rolle på kroppen f.eks sorg påvirker lungeenergien og organerne har også indflydelse på vores humør, hvis leverenergien som leverer/sørger for blodenergi mm. til kroppen er i uorden, bliver det ligesom en haveslange med knæk på, for meget vandtryk i den ene ende og intet vand i den anden ende og det giver vrede.
Samtidig med jeg vegatester, laver jeg nogle andre tests som syre-basetest, ser på tungen og samligner med de indre organers tilstand sammen med vegatesten samt lave screening af din krop og ser dit blod i mikroskop. Jeg bruger rigtig meget min viden inden for TCM (traditionel kinesisk medicin).

Dette er bare nogle eksempler på, hvordan jeg arbejder med Vegatesten.

Vegatestens grundprincipper, som vi anvender i dag, er udviklet i 1978 af Dr. Helmut Schimmel, en tysk læge og tandlæge. I Danmark startede vegatest i 1980 og vi er efterhånden ca. 30 certificerede Vegatestere. For at være Vegatester skal man til certificering hvert år. Naturmedicinen vi bruger, er den tyske naturmedicin Plusprogrammet fra Danplus ApS.