Massage og Andre Behandlingsformer

Behandlingsformer:

MASSAGER:
– Klassisk massage
– Afspændingsmassage
– Ryg massage
– Neuro-muskulær massage
– Ansigtsmassage
– Magnetmassage
– ACCESS BARS
– Akupressur og akupressurmassage
– Meridian massage og akupressur
– Reiki healing
– Behandling med Elmedisraal
– Luksus fod- og ansigtsmassage

Klassisk massage
– påvirker muskler,blodkredsløb, lymfecirkulation og nervesystem.

Afspændingsmassage
– bygger på indsigt mellem krop og psyke og hjælper musklerne til at slappe af.

Ryg massage
– bruges til at lindre og forebygge blandt andet:
stivhed og hold i ryg, ondt i nakke og lænd samt Iskias-smerter og menstruationssmerter.

Neuro-muskulær
Massage bygger på princippet om massage af reflekszoner og musklernes specielle føleorganer.
Denne form for massage bruges f.eks. til lindring og forebyggelse af:
Hovedpine, piskesmæld, astma, allergi, muskelkramper, hold i ryg, akutte skader som forstuvning m.m.

Ansigtsmassage
– er god til at genetablere ansigtets elasticitet, løsne og aflaste overspændte nakkemuskler og fjerne stressspændinger.

Magnetmassage
– er massage med magneter. Man lægger på en madras og pude med magneter og har en dyne med magneter over sig. Behandlingen består af ryg rulninger samt mulighed for magnet behandling på specifikke ømme og smertfulde steder. Man kan have tøj på.Behandligen gør ikke ondt, er blidt og afslappende.
Magnetmassage forbedre muskelsmidighed, øger cirkulation og iltoptagelse, bidrager til genskabelse af balance i kroppen, virker smertelindrende og giver afspænding.
Folk med peacemaker og gravide må ikke få magnet behandlinger.

Access Bars
– er en behandlingsform der:
Frigør dig for uhensigtsmæssige tankemønstre og stress
Skaber en indre følelse af ro og glæde
Hjælper kroppen til at afspænde muskler og igangsætte dens egne helbredsprocesser
Er gavnlig for lavt selvværd, særlig sensitivitet, søvnproblemer, angst, depression, ADHD, OCD, spiseforstyrrelser og meget mere.
ACCESS BARS er en skøn blid behandling, hvor jeg holder på 32 punkter på hoved.
Det giver en utrolig afspænding og energi, man få ligesom mere plads i hovedet til indre ro, mindre tanketumult, større overskud og nye tanker.

Hvordan kan 32 punkter på hoved vende op og ned på ens verden?
ACCESS BARS frigør gamle tanker og følelser og hjælper os til at agere i stedet for at reagere.
Access Bars betyder adgang gennem barriere, ved den blide berøring på punkterne på hoved, falder hjernebølgerne til ro og gamle tankemønstre frigøres.

Akupressur og akupressurmassage
er en form for massage, hvor jeg oftest trykker med tommelfingeren eller en fingerspids på et såkaldt energipunkt. Trykket holdes i ca. 1-2 min., hvor man ofte mærker en varme sprede sig i det belastede område. Punktet kan føles enten hårdt eller dødt, som betyder for meget energi i punktet (stangnation) eller ingen energi. Ved at behandle denne måde opnås ofte en hurtig reaktion, hvor man føler en ændring af det blokerede sted. På denne måde får man energien til at strømme frit i meridianbanen. Det blødgør muskler, påvirker nervesystemet og udløser kroppens eget smertestillende stof (endorfiner).Akupressur er udviklet i Kina for flere tusind år siden og bygger på teorierne i traditionel kinesisk medicin.

Meridian massage og akupressur
Her følges meridianbanerne op og ned gennem kroppen i meridianernes retning. Det er mest strygninger jeg bruger og påvirker de forskellige akupressur punkter undervejs. Denne massageform er meget afslappende og man mærker ofte hurtigt en varme sprede sig. Hvis der er blokeringer på nogle af punkterne, går jeg lidt ekstra ind på dem, for at opnå størst mulig effekt på ubalancerne. På denne måde arbejdes der også på organfunktionerne.

Reiki healing
betyder “universal livsenergi”. Healing opløser blokeringer, afspænder, fjerner stress og øger kropsbevistheden, samt stimulerer ligeledes kroppens evne til at helbrede sig selv. Healing opleves ofte som varme og/eller gennemstrømning af fornyet energi.

Behandling med Elmedistraal
– er den alternative metode til at lindre bl.a. uro i benene, skinnebenssår, årebetændelse, for højt blodtryk, væske i kroppen, åreknuder, bedre søvn, , knoglebrud og bedre blodgennem-strømning i kroppen til muskler mm. Det kan have/give positiv virkning på hele kroppen og også hjælpe på fordøjelsen. Det, der sker er, at elektroderne/elipserne sættes på et velcrobånd på en af de store muskler, så elektroderne danner et krydsfelt, Det bevirker en bedre blodgennemstrømning i kroppen. Man siger, det kan hjælpe mellem 60-80 % af de mennesker, der har problemer med kredsløbet. Man mærker sædvanligvis ikke noget unde behandlingen, men mange skal oftere på toilettet. Nogle enkelte mærker måske lidt snurren, sitren eller lidt hjertebanken.

Luksus fod- og ansigts massage
her får du 40 min. fod og ansigtsmassage med fantastiske creme. Til fødderne bruger jeg Aloe Vera propolis, gel og heath lotion og afslutte med en fantastisk fodcreme. Til ansigsmassage bruger jeg en dejlig ansigtscreme.
Forkæl dig selv, bliv forfrisket og få ny energi.