Profil

Mine uddannelser

Jeg hedder Vibeke og er født 1964. Jeg er uddannet boghandlermedhjælper og har arbejdet med det i 21 år, hvor jeg bl.a. fik stort kendskab indenfor den alternative verden gennem bøgernes verden.

Da min mor blev meget syg, valgte jeg at gå i gang med at arbejde med alternativ behandling, massage, da jeg kunne se hvor meget det hjalp hende.Jeg startede med at tage en massageuddannelse i 1996 sideløbende med mit arbejde og masserede i min fritid.

Jeg har derefter taget andre uddannelsen indenfor branchen. Disse behandlingsformer supplerer hinanden godt og jeg fletter dem gerne sammen så det bliver en større helhed, så jeg kan nå bedre rundt om det enkelte menneske. I 2001 besluttede jeg at arbejde på fuldtid med massage, Vegatest mm. og sagde mit arbejde op, og det har jeg ikke fortrudt et øjeblik. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har fået lov til at arbejde med mennesker på denne unikke måde, at være med til at skabe en forandring. Mit mål er at hjælpe det enkelte menneske til selv at komme videre.

Desuden har jeg været heldig at arbejde sammen med Pernille Knudtzon i en årrække. Hun er rejsende i sundhed og livskvalitet, speciallæge i almen medicin. Hun interesserede sig meget for syre-base balancen og så/arbejdede med kroppen som helhed. Hun holdt kurser på et kursus/kur-center i De Andalusiske bjerge i Spanien, og der har jeg været nede 2 gange for selv at få behandling samt coache hendes patienter. Det var meget interessant at følge hende. Hun tog bl.a. blodprøver på folk og så i et mikroskop, hvordan cellerne var. Det fortalte rigtig meget om, hvordan kroppens tilstand var. Der blev også arbejdet med stille tid og at være i nuet og at mærke efter og at turde at have følelser (Mindfulness) samt kost og motion. Det har lært mig rigtig meget f.eks. at det er vigtig at gøre alt det man selv kan for at have en god balance i kroppen alt imens at man følger lægens anvisninger. Hun lærte mig også, at det at give sig selv tid til at tanke og eftertanke er vigtigt, så livet ikke løber af med en og så sætte pris på de små ting i ens liv. Stor tak til Pernille for alt det hun har lært mig.
Da jeg læste akupunktur, havde vi en fantastisk lærer, som hed Kirstine Münster, som er overlæge på Hillerød Sygehus. Hun lærte mig om, hvordan man inden for TCM (traditionel kinesisk medicin) ser på kroppen og dens sammenhæng. Det har givet mig utrolig meget viden, som jeg kan bruge inden for alt, hvad jeg arbejder med i forhold til balance i kroppen og det giver folk en større forståelse om kroppen. Også en stor tak til Kirstine.
Øre Akupunktur i 2015 hos Jeanette Bille Kjeldsen, som er en meget grundig læremester.
I februar 2016 har jeg taget Access Bars uddannelse hos Helle Maximilla. Det er en fantastisk behandlingsform, hvor tingene bare sker af sig selv. Jeg elsker at give den behandling.
Jeg arbejder også med magneter.

I år 2005 begyndte jeg at få forespørgsler på at uddanne elever. Nogle af mine kunder ville gerne lære af mig. Det blev jeg naturligvis meget glad over og besluttede at søge inden for SAB (Sammenslutningen for Alternative Behandlere) om at blive godkendt skole. Godkendelsen gik nemt igennem, da jeg opfyldte alle kravene, så i september 2005 startede jeg Bornholms Massageskole og Kursuscenter.

Der er nu uddannet 33 elever på 5 hold. Mit mål med massageskolen er at uddanne nogle dygtige og kompetente massører, som kan tage udgangspunkt i det enkelte menneske. Jeg underviser selv og gør det af hjerte og ønsker at give mine elever mine gode erfaringer. Desuden afholdes der forskellige andre kurser alt efter behov, men kun fordi jeg syntes, det er sjovt.

Mine Uddannelser:
– Massageuddannelse 1997 under Jens Melgaard Frederiksberg.
– Reiki healing 1-3 2000 under Henneing Johansen.
– NLP Practitioner 2002 under Mogens Holm
– Bachs Blomstermedicin 2002.
– Vegatest 2003 Naturterapueterne.
– Anatomi og fysiologi og sygdomslærer 2005.
– NLP Master Practitioner 2007 NLP EduCare (under uddannelse)
– Elmedistraal behandling 2008
– Akupressur 1-2 2008
– Akupunktur 2010
– Acunova 2017