Kurser

Ny revideret massage uddannelse 2023.

Hvis du er interesseret i en massageuddannelse, er du velkommen til at rette henvendelse til mig. Der bliver oprettet hold, når der er nogle tilmeldte.

Læs mere om massage uddannelsen, her på hjemmesiden under massageskole.

Massage til husbehov: er et populært lille weekend kursus.

Foredrag om vitaminer og mineraler og om kroppen, og hvad du kan gøre for at få et liv i balance på en let måde.

Foredrag forventes om:
Ideer til at optimere dig. jeg fortæller om nogle naturdråber, magnetisme, vand, vitaminer, base mm. og vi laver forsøg.
Hvad gør uld for kroppen? Foredrag med Solvej og Stig Poulsen.

Ind imellem har jeg foredrag om vitaminer og mineraler, syre-base balance, immunforsvar mm.
Skriv til mig hvis du vil modtage invitation over mail og Facebook.

Du kan læse om Eqologys vitaminer og mineraler på www.eqology.com og ved bestilling brug ID nr. 1199679

Der er løbende foredrag om vitaminer og mineraler samt syre-base balance.
Ring og hør nærmere.

Få tips til et liv i balance, det gør livet lettere.
Jeg har også aftner, hvor vi ser på blod i mikroskop og taler om hvad du kan gøre for at optimere din krop.

“Det sunde blod, krop og energi” Hvorfor syg og hvordan kan vi hjælpe kroppen til at komme tilbage til sundhed og velvære.

Skal vi behandle sygdom eller holde kroppen rask – måske begge dele? Der er nye veje til sundhed og velvære. De fleste er optaget at få smerten væk, men måske skulle vi hellere betragte smerten som et alarmsignal om, at der er noget galt i kroppen. Lyt og sadl om i stedet for at dulme smerterne. Genopret derimod kroppens balance, så den bliver frisk og cellerne fornyer sig. det er ligesom et akvarium – fiskene har det godt, hvis vandet omkring dem indeholder tilstrækkelig næring og bliver renset for affaldsstoffer. Det er på samme måde for vores celler i kroppen, da den består af 70% væske – det er nødvendigt med den rette næring for at cellerne kan forny sig og for at de kan være velfungerende og udrensningssystemet kan få affaldsstofferne væk. Her har syre-basebalancen er særlig vigtig rolle. Årsager til sygdom kan være mangel på ernæring eller at affaldsstofferne ikke kommer ud, så hober de sig op og vi bliver sure i kroppen. Jo flere affaldsstoffer (syre) jo mere surt bliver vandet i akvariet.