Afspænding og energi

ACCESS BARS er en skøn blid behandling, hvor jeg holder på 32 punkter på hoved.
Det giver en utrolig afspænding og energi, man få ligesom mere plads i hovedet til indre ro, mindre tanketumult, større overskud og nye tanker.
Hvordan kan 32 punkter på hoved vende op og ned på ens verden?
ACCESS BARS frigør gamle tanker og følelser og hjælper os til at agere i stedet for at reagere.
Access Bars betyder adgang gennem barriere, ved den blide berøring på punkterne på hoved, falder hjernebølgerne til ro og gamle tankemønstre frigøres.

ENERGETIC FACELIFTING
Energi og afspænding i ansigtet.
Fuldstændig naturligt, ingen brug af kemi eller kirurgi.
Behandlingen er med til at foryngle dine celler, retter linier, rynker, samt giver kroppen et løft.
ACCESS ENERGETIC FACELIFTING er en blid behandling, der ved hjælp af let berøring fornyer og forynger dine celler. Berøringen aktiverer energiprocesser i din krop, så dine celler kommer tilbage til deres oprindelige form og energiniveau.

Disse produkter bruger jeg til magnetmassage:

PowerMag – giver energi og afspænding der, hvor du har størst behov (udgået pt.)

• Blid vibration og massageeffekt
• Slap af og lad op
• Kompakt og bekvem størrelse

De sundhedsmæssige fordele ved massage er vel anerkendte. Det øger kredsløbet, som dermed hjæper kroppen med at lede næringsstoffer og affald på en mere effektiv måde.

Biaxial PowerMag™ med en styrke på 1.800 gauss bringer magnetisk toakserotation til et helt nyt niveau, når det kommer til en massageoplevelse, som både vil afslappe dig og lade dig op.

Nyd den blide massage- og massageeffekt, eftersom den patenterede teknologi producerer et unikt magnetisk felt, som er aktivt i tre dimensioner. Strøm- og hastighedskontrol er indenfor nem rækkevidde, mens elektronikken, de mekaniske komponenter og designet maksimerer effektiviteten.
Biaxial PowerMag™ kan betjenes med fire AA batterier (følger ikke med) eller en strømadapter (følger med).

MagDuo – magnetisk massage for hele kroppen

• Stressaflastning i bærbart format
• Specielt designede toppe for at forfriske og stimulere dig
• Indeholder magnetisk teknologi

Med den unikke Magboy® er det velkendte koncept “stress kugler” taget et skridt videre, og har introduceret en bærbar måde, at afhjælpe stress der også indeholder magnet teknologi.

De kommer i en brugervenlig æske, og disse robuste magnetiske kugler er designet med specielle toppe der forfrisker og stimulerer hele din krop. Du kan, når du for eksempel sidder og ser tv, går en tur, eller sidder ved dit skrivebord, ganske forsigtigt rulle Magboy® mellem dine håndflader, eller andre dele af din af krop hvor du føler ubehag eller spændinger.

MagCreator – magnetisk rygmassage løser op for spændinger i hele kroppen

• Grundstenen i en Nikken rygrulning
• Indeholder magnetteknologi
• En afslappende rygmassage

Det grundlæggende element i Nikkens rygrulning, MagCreator® er ikke lig med noget du nogensinde tidligere har oplevet, og så er den nem at bruge.

Med specielt fremstillede elementer, der giver dig en øget stimulering til dens i forvejen bløde rullende bevægelse, har MagCreator® indbygget magnetteknologi og er fremstillet i bedste rustfrie stål, samt med komfortable håndtag.

Giv dig selv eller andre en afslappende magnetisk rygrulning, og oplev den let rullende bevægelse der stryger fra nakken til den nedre del af ryggen. De velafbalancerede lejer drejer i rullende bevægelser, for at give dig en forfriskende oplivende fornemmelse.